EIT RawMaterials információs és partnerkereső nap

2018 Sep. 11.

Az MBFSZ ad otthont az Európai Innovációs Partnerség nyersanyagokkal foglalkozó rendezvényének 2018. október 2-án kedden 10-15 óra között.

Az 'EIT RawMaterials információs és partnerkereső nap' a Magyar Bányászati és Földtani Szolgálat, a Miskolci Egyetem, a Miskolci Akadémiai Bizottság Föld- és Környezettudományi Szakbizottsága, a Magyarhoni Földtani Társulat Nyersanyagföldtani Szakosztály, a Magyar Bányászati Szövetség és az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület közös szervezésében kerül megrendezésre. 

Az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) egy független uniós szerv, amely kiemelt szerepet játszik az EU kutatásfinanszírozási keretprogramjának, a Horizont 2020-nak a végrehajtásában. Az EIT társulásai támogatják az innovációt és a vállalkozói tevékenységet, összehangolva az egyetemek, a kutatóintézetek és a vállalatok tevékenységét és megalkotva ezzel az úgynevezett "tudásháromszöget”, melyben ez a három fél közösen valósít meg oktatási és innovációs projekteket.

Az esemény helyszíne: 1143 Budapest, Stefánia út 14.

A rendezvény meghívója és részletes programja és a regisztrációs felület itt érhető el.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!